به گزارش تابناک مرکزی، طرح هاي انتظامي بخش پليس چون گذشته با توجه به بازخوردگيرهاي مثبت شهروندان و افزايش رضايت مندي عمومي با جديت دنبال مي شود و طرح برخورد با سارقان ، مواد فروشان و مزاحمان از مهم ترين اولويت ها در اجراي اين طرح ها مي باشد.
روز گذشته طرح پاك سازي نقاط آلوده در 40 نقطه استان و با استفاده از حداكثر توان اجرايي و انتظامي اجرا شد.
در اين عمليات ها، مقاديري انواع مواد مخدر كشف و 77خرده فروش و معتاد دستگير شدند و همچنين 32فقره سرقت كشف و 12 سارق نيز دستگير و براي تكميل تحقيقات به يگان هاي انتظامي انتقال شدند.
همچنين در اجراي اين طرح 79دستگاه موتورسيكلت و 31خودرو توقيف و 218خودرو اعماق قانون شد و 4نفر ديگر به علت جرايمي چون مزاحمت، اوباش گري و .. دستگير شدند.
معاون عمليات فرماندهي انتظامي استان مركزي از شهروندان استان در همكاري با پليس، قبل و حين اجراي طرح هاي انتظامي قدرداني كرد و از آنان خواست تلفن 110 و 197 را به عنوان مهم ترين و آسان ترين راه تعامل با پليس به خاطر بسپارند.
انتهای پیام/