اختصاصی تابناک مرکزی

موضع گیری صریح مقدسی بر انتصاب مدیران غیربومی در استان مرکزی

تابناک: سید مهدی مقدسی گفت: ضمن اینکه ما به نیروهای توانمند غیربومی که تلاش می کنند و مردم هم از آنها راضی هستند احترام می‌گذاریم ولی استراتژی ما این است که نیروی بومی را انتصاب کنیم.
کد خبر: ۲۴۷۱۳۹
تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۵:۴۴ 17 June 2016

به گزارش تابناک مرکزی، سید مهدی مقدسی نماینده مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه اراک، کمیجان و خنداب در گفت ‌و گو با خبرنگار تابناک مرکزی با اشاره به سرپرست غیربومی تازه منصوب شده دانشگاه پیام نور استان مرکزی اظهار داشت: ایشان موقت هستند؛ ما با رئیس دانشگاه پیام نور صحبت کردیم و ایشان قول دادند که دکتر سهراب عسگری فقط به عنوان سرپرست باشند.

وی افزود: ما به آقای عسگری احترام می‌گذاریم ولی پیرو صحبت‌های ما با رئیس دانشگاه پیام نور کشور قرار است ایشان سرپرست بمانند و در این دوران سرپرستی فعالیتهای خود را ادامه دهند.

موضع گیری صریح مقدسی بر انتصاب مدیران غیربومی در استان

مقدسی با اشاره به حکم سرپرستی سهراب عسگری گفت: دکتر عسگری تنها به عنوان سرپرست در دانشگاه پیام نور استان مرکزی فعالیت می‌کنند و ریاست این دانشگاه باید از افراد بومی استان انتخاب شوند.

نماینده مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه اراک، کمیجان و خنداب خاطرنشان کرد: مدیر انتخاب شده باید توانمند، متدین و بومی باشد. نمایندگان مجلس شورای اسلامی اجازه ورود پیدا کردن به انتخاب مدیران ندارند ولی می‌توانند ویژگی‌های یک مدیر را بیان کنند.

موضع گیری صریح مقدسی بر انتصاب مدیران غیربومی در استان

وی با اشاره به انتصاب مدیران بومی در استان گفت: اگر در حوزه‌ای نیروی بومی نداشته باشیم ایرادی ندارد از نیروهای غیربومی استفاده کنیم ولی زمانی که نیروی بومی داریم نباید نیروی غیربومی سرکار بیاید.

مقدسی ادامه داد: ضمن اینکه ما به نیروهای توانمند غیربومی که تلاش می کنند و مردم هم از آنها راضی هستند احترام می‌گذاریم ولی استراتژی ما این است که نیروی بومی را انتصاب کنیم.

انتهای پیام/

آخرین اخبار