بررسی تابناک گیلان از سفر یک مقام مسئول به استان؛

برنامه ای برای استفاده از ظرفیت های گردشگری گیلان وجود دارد!؟

به گزارش تابناک گیلان،بررسی سیاست های دولت و دستگاه های مرتبط در خصوص صنعت گردشگری در برنامه سوم توسعه اقتصادی، فرهنگی با هدف ارائه الگویی که در قالب آن نظام سیاستگذاری کارآمدی که به توسعه پایدار صنعت گردشگری کشور بیانجامد ضرورت اصلی تحقیق حاضر به شمار می آید.
کد خبر: ۱۶۸۰۴
تاریخ انتشار: ۰۹ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۶:۴۰ 29 March 2015
به گزارش تابناک گیلان،بررسی سیاست های دولت و دستگاه های مرتبط در خصوص صنعت گردشگری در برنامه سوم توسعه اقتصادی، فرهنگی با هدف ارائه الگویی که در قالب آن نظام سیاستگذاری کارآمدی که به توسعه پایدار صنعت گردشگری کشور بیانجامد ضرورت اصلی تحقیق حاضر به شمار می آید.

نتایج بررسی ها نشان می دهد سیاست های گردشگری در هر یک از برنامه های 5 ساله از جمله برنامه سوم توسعه، از خلاء الگوی سیاستگذاری معین و به خصوص فقدان توجه به شاخص های بنیادین سیاستگذاری همچون، تمرکز و انسجام در اهداف، دیدگاه نظام مند و یکپارچه در میان سیاست گذاران، میزان عمل پذیری سیاست ها و نظام پاسخ گویی و ارزیابی عملکرد مؤثر برخوردار بوده است.

توسعه گردشگری متضمن توجه به ابعاد توسعه در تمامی سطوح فردی، سازمانی و ملی است و پایداری آن در گروی استفاده از منابع، هدایت سرمایه گذاری ها، سمت گیری پیشرفت فن آوری و تغییر ساختاری و نهادی است که با نیازهای حال و آینده بشر سازگار باشد.

در همین رابطه و با توجه به اینکه ایام نوروز،گیلان یکی از قطب های گردشگری کشور محسوب می شود؛معاون امور مجلس، حقوقی و استان‌های رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری از برخی موانع و چالش های موجود و همچنین عدم استفاده درست از ظرفیت های این استان گفت.

اسدالله درویش کردار پیش از ظهر امروز در جریان بازدید از تاسیسات گردشگری این شهر با اشاره به اینکه افرادی هنگام سفر مردم باید بر واحدهای گردشگری نظارت داشته باشند اظهار کرد: 22 دستگاه دولتی متولی مراقبت از سفر خوب مردم هستند.

وی به جاذبه بالای استان‌های شمالی اشاره کرد و افزود: ظرفیت‌های خوب گیلان اقتضا می‌کند گردشگران به این استان سفر کنند.

درویش کردار با تاکید بر سرمایه‌گذاری در طرح‌های گردشگری کشور، بیان کرد: وعده‌ها و بدقولی‌هایی وجود دارد و مانع سرمایه‌گذاری و پیشرفت کشور در عرصه گردشگری شده است.

معاون امور مجلس، حقوقی و استان‌های رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری از وجود طرح‌های نیمه تمام گردشگری با بیش از 10 سال از آغاز پروژه‌ها در کشور خبر داد و تصریح کرد: 40 درصد از درآمد مردم در استان‌ها باید در حوزه گردشگری تحقق پیدا کند.

وی گیلان را یکی از پنج قطب اصلی گردشگری در کشور عنوان کرد و افزود: گردشگری را باید در حوزه اقتصاد لمس کنیم اما در کشور بیشتر مسافر داریم.

درویش کردار 85 درصد از فعالیت‌های گردشگری را در راستای اشتغال دانست و خاطرنشان کرد: دولت در بسیاری از بخش‌ها برای ارائه خدمات ورود می‌کند و این عرصه باید به بخش خصوصی واگذار شود.

معاون امور مجلس، حقوقی و استان‌های رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ارائه خدمات فراگیر از طرف دولت را مانع سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و اشتغال خواند و یادآور شد: قرار نیست تمام خدمات را دولت به عهده بگیرد.

وی با بیان اینکه اسکان ارزان قیمت در استان‌های گردشگرپذیر باید به بخش خصوصی واگذار شود، اظهار کرد: تمام گردشگران توان استفاده از هتل‌های چهار و پنج ستاره را ندارند و به این دلیل بعضی از گردشگران به دنبال اسکان ارزان قیمت هستند و باید تلاش کنیم بخش خصوصی در این زمینه فعال شود.

درویش کردار به فعالیت ستاد اجرایی هماهنگی خدمات سفر گیلان اشاره کرد و گفت: گیلان مناسب‌ترین و با نظم‌ترین ستاد در چهار استانی است که تاکنون بازدید کردم.
منبع: تابناک
آخرین اخبار