فرماندار پاکدشت مطرح کرد؛

مشارکت مردمی، شرط موفقیت در مدیریت مصرف

گروه استان‌ها - در جلسه شورای فرهنگ عمومی با تأکید بر نقش محوری فرهنگ در حکمرانی گفت: اصلاح الگوی مصرف بدون همراهی مردم ممکن نیست و خواستار هم‌افزایی دستگاه‌ها و رسانه‌ها برای نهادینه‌سازی فرهنگ مسئولیت‌پذیری اجتماعی شد و از برنامه سه‌ساله دولت برای عبور از ناترازی انرژی خبر داد.
کد خبر: ۱۲۱۲۷۴۶
تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۶ 07 December 2025

مشارکت مردمی، شرط موفقیت در مدیریت مصرف

به گزارش خبرنگار تابناک از استان تهران «مهدی حیدری» فرماندار پاکدشت روز یکشنبه در جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان که با حضور مدیران اجرایی، فرهنگی و قضایی در مصلای امام خمینی(ره) برگزار شد، فرهنگ را زیربنای موفقیت برنامه‌های حاکمیتی دانست و اظهار کرد: همه سیاست‌گذاری‌ها باید بر پایه فرهنگ شکل بگیرد و هیچ برنامه‌ای بدون پشتوانه فرهنگی به نتیجه مطلوب نمی‌رسد و فرهنگ، محور اصلی عبور از چالش‌های امروز کشور است.

وی با تأکید بر لزوم نگاه آینده‌محور افزود: گذشته سرمایه ارزشمند تجربه است اما نباید در نقد آن متوقف بمانیم. امروز نیازمند تصمیمات مسئولانه و مبتنی بر واقعیت‌های موجود هستیم.

فرماندار پاکدشت اصلاح الگوی مصرف را یکی از ضرورت‌های جدی جامعه دانست و گفت: پرهیز از اسراف از اصول دینی ماست و اصلاح الگوی مصرف بدون مشارکت مردم محقق نخواهد شد. همراهی مردم، دولت و حاکمیت می‌تواند مسیر عبور از شرایط فعلی را کوتاه‌تر کند.

وی با اشاره به برنامه‌های دولت در حوزه مدیریت انرژی افزود: در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر، نصب کنتورهای هوشمند و مدیریت مصرف اقدامات جدی آغاز شده است. دولت برنامه سه‌ساله‌ای برای عبور از ناترازی انرژی پیش‌بینی کرده اما تحقق سریع‌تر آن به همراهی مردم وابسته است.

فرماندار پاکدشت نقش دستگاه‌های اجرایی در تولید فکر و محتوا را مهم دانست و گفت: شهرداری‌ها، دهیاری‌ها و دستگاه‌های خدمات‌رسان باید اتاق‌های فکر فعال داشته باشند و راهکارهای عملی برای نوجوانان، جوانان و خانواده‌ها ارائه دهند تا پس از تصویب در شورای فرهنگ عمومی قابلیت اجرا پیدا کند.

وی با اشاره به نقش مؤثر رسانه‌ها تصریح کرد: رسانه‌ها تنها وظیفه نقد ندارند؛ بلکه باید در ترویج فرهنگ صحیح مصرف و تقویت مسئولیت‌پذیری اجتماعی مشارکت کنند.

حیدری مسئولیت اجتماعی را نقطه آغاز بسیاری از اصلاحات دانست و گفت: اگر هر فرد نسبت به محیط پیرامون خود احساس مسئولیت داشته باشد، بخش قابل توجهی از آسیب‌های اجتماعی کاهش می‌یابد.

وی در پایان از تدوین مصوبات اجرایی در جلسه آینده شورای انرژی خبر داد و گفت: مصوبات فرهنگی این جلسه نیز باید هرچه سریع‌تر وارد مرحله عملیاتی شود.

انتهای پیام/

آخرین اخبار