
به گفته وی، طی این مدت ۱۴۲ میلیون و ۳۹۰ هزار قطعه جوجهریزی در مزارع مرغ گوشتی استان انجام شده که معادل ۱۲ درصد کل جوجهریزی کشور است.
تیمورییانسری، تصریح کرد: این حجم جوجهریزی باعث شد مازندران علاوه بر صدرنشینی در تولید جوجه، در تولید گوشت سفید نیز رتبه اول کشور را کسب کند.
بر اساس اعلام سرپرست جهاد کشاورزی مازندران، نتیجه این جوجهریزی گسترده، تولید ۲۵۶ هزار و ۳۰۰ تن گوشت سفید در هشت ماه گذشته بوده است، رقمی که متوسط روزانه تولید گوشت مرغ در استان را به بیش از ۱۰۴۱ تن میرساند.
وی، تحقق این موفقیت را حاصل تلاش زنجیره تولید، از تولیدکنندگان تا کارشناسان بخش طیور، و همچنین نتیجه برنامهریزیهای مدیریتی در سطح ستاد و شهرستانها دانست.
سرپرست جهاد کشاورزی مازندران، تاکید کرد: این دستاورد بزرگ، گامی مؤثر در تأمین امنیت غذایی کشور و افزایش تولیدات پروتئینی به شمار میرود.
انتهای پیام/