عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اعلام کرد؛

جزایر ایرانی خلیج فارس سپر امنیت ملی کشورند

گروه استان‌ها - عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، جزایر ایرانی خلیج فارس را «سپر امنیت ملی کشور» خواند و گفت: هرکس بر این جزایر حاکمیت داشته باشد، بر تنگه هرمز نیز حاکمیت خواهد داشت.
کد خبر: ۱۲۱۲۲۱۶
تاریخ انتشار: ۰۹ آذر ۱۴۰۴ - ۱۸:۲۷ 30 November 2025

به گزارش خبرنگار تابناک از استان تهران، «حسن قشقاوی» عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی عصر یکشنبه در مراسمی که در حرم مطهر حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) و بر سر مزار شهید ناواستوار حبیب سلگی کهریزی، از شهدای بازپس‌گیری جزیره تنب بزرگ برگزار شد، اظهار کرد: در این مراسم جمعی از فرماندهان نیروی دریایی ارتش، زائران و مجاوران حرم حضور داشتند.

وی با تجلیل از ایثارگری شهدای نیروی دریایی گفت: این شهدا با جان خود از تمامیت ارضی ایران پاسداری کردند و حضور فرماندهان نیروی دریایی کنار مزار این شهید، پاسداشت همان میراث است.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ارتش و نیروهای مسلح «زینت حکومت اسلامی» هستند، افزود: عزت جمهوری اسلامی در وجود ارتش، سپاه و بسیج است. نیروی دریایی مأموریت‌هایی در پهنه اقیانوس‌ها بر عهده دارد که گاهی فراتر از مأموریت‌های زمینی و هوایی است و امنیت دریایی کشور بر دوش این نیرو قرار دارد.

وی با اشاره به اهمیت تاریخی قدرت دریایی در سرنوشت کشورها گفت : کشورهایی که به دریا و اقیانوس‌ها دسترسی داشتند، توانستند در عرصه سیاست جهانی نقش‌آفرینی کنند. امروز نیز شجاعت و توان راهبردی نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، جلوه‌ای از همین نقش‌آفرینی است.

قشقاوی با بیان خاطره‌ای از دوران معاونت وزارت امور خارجه گفت: در سفر به جیبوتی، دریادلان نیروی دریایی تأکید می‌کردند که شش ماه است خانواده‌های خود را ندیده‌اند؛ این میزان از ایثار، نشان‌دهنده فداکاری این نیرو در تأمین امنیت کشور است.

وی همچنین بر اهمیت ژئوپلیتیک جزایر ایرانی خلیج فارس تأکید کرد و افزود: این جزایر پاسبان مرزهای امنیت ایران‌اند. اگر این جزایر نبود، دریای سرزمینی ما معنای امروز را نداشت. این نقاط کلیدی، سپهسالاران امنیت ایران هستند و حفظ و تقویت آن‌ها از مهم‌ترین الزامات امنیت ملی است.

انتهای پیام /

آخرین اخبار