وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی مطرح کرد:

ایجاد ۵ کمیته کارشناسی در شورای فرهنگ عمومی

گروه استان‌ها - وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ضمن تاکید به نقش شورای فرهنگ عمومی در پیشبرد برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی گفت: نواقص این شورا، رفع شده و ۵ کمیته به بخش‌های کارشناسی شورای فرهنگ عمومی افزوده شده است.
کد خبر: ۱۲۱۱۵۰۲
تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۴۰۴ - ۱۸:۲۹ 20 November 2025

۵ کمیته کارشناسی در شورای فرهنگ عمومی ایجاد شده است

به گزارش خبرنگار تابناک از استان لرستان، «سیدعباس صالحی» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، در دیدار با نماینده ولی فقیه در لرستان با اشاره به تقویت دبیرخانه این شورا در ادارت ارشاد استان‌ها، اظهار کرد: این کمیته‌ها زیرنظر معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار، فعالیت می‌کنند و وجود نقشه مهندسی فرهنگی استان نیز به تقویت فعالیت‌های این شورا کمک خواهد کرد.

وی افزود: در لرستان با وجود معاون سیاسی، امنیتی استاندار لرستان، این دبیرخانه می‌تواند مانند یک مدل نمونه، در سطح کشور عمل کند و به سایر استان‌ها معرفی شود.

وزیر ارشاد اسلامی عنوان کرد: شورای فرهنگ عمومی لرستان سال گذشته از نظر تعداد جلسات و مصوبات و پیگیری آنها رتبه برتر کشور را کسب کرده و این شورا می‌تواند مانند یک ستاد قرارگاهی، بازویی برای حل مسایل اجتماعی هر شهرستان و استان باشد.

وی بیان کرد: از ظرفیت شورای فرهنگی در حوزه هیات‌های اندیشه ورز و شورای مشورتی استان استفاده شود.

صالحی با اشاره به تاکیدات استاندار لرستان مبنی بر مسیر طراحی شده وفاق در استان تصریح کرد: وفاق ایجاد شده در استان یک نعمت برای مردم است و ما هم به سهم خودمان در دولت، از این روند ایجاد شده قدردانی و حمایت می‌کنیم، زیرا این روند به مردم و دولت‌ها خواهد کرد.

وی افزود: قطعا در هر استانی که چنین وحدت و همگرایی ایجاد شود، مقام دینی و اجرایی یعنی نماینده ولی فقیه در استان همکاری و راهنمایی حداکثری داشتنه‌اند که در این زمینه نیز قددران حمایت‌های نماینده ولی فقیه در استان و پیگیری‌های ویژه استاندار لرستان هستیم.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به نگاه رییس جمهور از ابتدای مسیر حرکت تا استقرار دولت بر طی مسیر وفاق گفت: طی این مسیر برای حل مسایلی که در مسیر دولت قرار دارد، کار بسیار مهمی است.

وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به هزار و پانصدمین سال ولادت پیامبر رحمت و مهربانی (ص)، خاطرنشان کرد: مقدمات این رویداد توسط سازمان کنفرانس اسلامی و فقه اسلامی جده پذیرفته شده و فرصتی برای انسجام داخلی و تقویت ارتباطات بین‌الملل فراهم می‌کند.

صالحی با بیان اینکه مردم لرستان ارادت ویژه‌ای به پیامبر دارند، گفت: هر اندازه تولیدات فرهنگی و هنری فاخر ارائه شود، تقویت ارتباطات جهانی را نیز به دنبال خواهد داشت.

انتهای پیام/

منبع: تابناک
آخرین اخبار