نماینده ولی فقیه در استان کرمانشاه مطرح کرد:

کتابخانه‌ها؛ گنجینه‌ای که هیچ چیز جایگزینش نیست!

گروه استان‌ها - نماینده ولی فقیه در استان کرمانشاه با تأکید بر ارزش کتاب و نقش کتابخانه‌ها در جامعه، گفت که کتاب و کتابخانه منابعی منحصر‌به‌فرد هستند و مطالعه صحیح کتاب می‌تواند سرنوشت افراد را تغییر دهد.
کد خبر: ۱۲۱۱۳۵۱
تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۱ 19 November 2025

کتابخانه‌ها؛ گنجینه‌ای که هیچ چیز جایگزینش نیست!

به گزارش خبرنگار تابناک از استان کرمانشاه، حجت الاسلام «حبیب‌الله غفوری»نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه در مراسم گرامیداشت روز کتاب، کتابخوانی و کتابدار اظهار کرد: در عصر فناوری و دسترسی آسان به منابع دیجیتال، هیچ جایگزینی برای مطالعه دقیق و علمی کتاب وجود ندارد و نویسنده کتاب باید صاحب فکر، علم و توانایی تنظیم دقیق مطالب باشد تا حق مطلب ادا شود و مخاطب بهره لازم را ببرد.

وی ادامه داد که هر واژه در کتاب باید با دقت انتخاب شود تا نه کم و نه زیاد باشد و هم حق نویسنده، هم حق خواننده و هم حق آیندگان رعایت شود، زیرا کتاب معمولاً در کتابخانه‌ها باقی می‌ماند و اثر ماندگار دارد، برخلاف مطالب رسانه‌ای که زودگذر هستند.

امام جمعه کرمانشاه با بیان اهمیت کتابخانه‌ها، تصریح کرد: کتابخانه‌ها سرمایه و گنجینه‌ای هستند که جایگزین ندارند و جامعه باید ارزش آنها را بشناسد و قدر آنها را بداند.

وی افزود: مطالعه کتاب‌های سرگذشت زندگی افراد موفق می‌تواند اثر معجزه‌آسا داشته باشد و مسیر زندگی نوجوانان و جوانان را تغییر دهد. بسیاری از افرادی که کتاب‌های ارائه شده به آنها را مطالعه کرده‌اند، گفته‌اند که نتوانسته‌اند کتاب را زمین بگذارند و سرنوشت زندگی‌شان متحول شده است.

حجت الاسلام غفوری در پایان گفت: کتاب و کتابخانه باید با حساسیت حفظ و معرفی شوند و استفاده درست از آنها، توسعه فکری و فرهنگی جامعه را به همراه دارد.

انتهای پیام /

منبع: تابناک
آخرین اخبار