سازندگان ساختمان‌های ناایمن نقره داغ می‌شوند

گروه استان‌ها - در بازدید میدانی معاون پیشگیری از وقوع جرم دادستان مرکز استان اردبیل عملکرد شهرداری در خصوص ساخت و ساز‌های بدون پروانه، غیر‌استاندارد و ناایمن در حواشی شهر اردبیل بررسی شد.
کد خبر: ۱۲۱۱۲۴۴
تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۴۰۴ - ۱۷:۱۶ 18 November 2025

سازندگان ساختمان‌های ناایمن نقره داغ می‌شوند

به گزارش خبرنگار تابناک از استان اردبیل «مرتضی طاهری فرد» معاون دادستان مرکز استان اردبیل در بازدید میدانی با محوریت ساخت و ساز‌های ناایمن یا فاقد پروانه، ضمن بررسی عملکرد شهرداری در خصوص مقابله با ساخت و ساز‌های غیر مجاز، به شناسایی تعدادی ساختمان چند طبقه که با نامرغوبترین مصالح و بدون رعایت حداقل استاندارد‌های مرتبط و در حالت بسیار خطرناکی در حال احداث بود، اشاره کرده، از صدور دستور توقف عملیات و پلمب ساختمان‌های موصوف و بازداشت متخلفین خبر داد.
وی ضمن انتقاد از روند نظارت مراجع متولی و طولانی شدن پروسه رسیدگی در کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری اظهار کرد: هرگونه تخلف باید در همان مرحله ابتدایی شناسایی و متوقف گردد و اجازه ادامه کار داده نشود.
معاون دادستان مرکز استان اردبیل به تاکیدات دادستان مرکز استان در خصوص مقابله جدی با ساخت و ساز‌های ناایمن اشاره کرده، ادامه داد: افرادی که در این‌خصوص نسبت به فک پلمب اقدام نموده و تخلف را ادامه دهند، نقره داغ خواهند شد.
انتهای پیام/
آخرین اخبار