جام رسانه امید در هرمزگان آغاز شد

گروه استان‌ها - مسئول بسیج رسانه هرمزگان از آغاز جام رسانه امید با رویکرد روایت پیشرفت ایران و هرمزگان خبر داد و گفت: امیدآفرینی یکی از رویکردهای رسانه ها است.
کد خبر: ۱۲۱۱۲۲۷
تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۳ 18 November 2025

جام رسانه امید در هرمزگان آغاز شد

به گزارش خبرنگار تابناک از استان هرمزگان «محمد رسول جلالی» رئیس بسیج رسانه هرمزگان در آغاز آئین جام رسانه با بیان اینکه روایت پیشرفت و اعتلای ایران اسلامی، رویکرد اصلی رسانه‌های کشورمان در شرایط کنونی است، اظهار کرد: جام رسانه امید، آغاز یک راه برای همگرایی رسانه‌ها به منظور روایت پیشرفت‌های ایران اسلامی است.

وی تصریح کرد: رسالت رسانه‌های کشورمان در مواجهه با جریان مسموم رسانه‌ای دشمنان، امید آفرینی، مطالبه گری و روایت پیشرفت‌های ایران در عرصه‌های مختلف است.

جلالی با بیان اینکه کار‌های ویژه‌ای در عرصه اطلاع رسانی و تقویت پاسخگویی دستگاه‌ها در قبال بیان دستاورد‌های نظام اسلامی می‌بایست صورت گیرد، افزود: بیان دستاورد‌های مختلف جوانان کشور در تقویت خودباوری و خودکفایی به افزایش امید در جامعه کمک می‌کند.

مسئول بسیج رسانه هرمزگان همچنین تأکید کرد: یکی از برنامه‌های ما در هفته‌های پیش رو، برگزاری اردو‌های راهیان پیشرفت است که در سال گذشته با سفر به سیرجان و بازدید از مجتمع گل گهر و گهر زمین صورت گرفت، است و تلاش می‌کنیم امسال نیز خبرنگاران هرمزگانی بتوانند روایت گر پیشرفت‌های کشور در استان‌های مجاور هم باشند.

انتهای پیام/

 

آخرین اخبار