برف در راه آذربایجان‌شرقی/ احتمال طغیان رودخانه‌های فصلی وجود دارد

گروه استان‌ها - رئیس اداره پیش‌بینی اداره کل هواشناسی آذربایجان‌شرقی از نفوذ سامانه بارشی در استان خبر داد و گفت: فعالیت این سامانه موجب بارش برف در ارتفاعات و نواحی کوهستانی و سردسیر استان و احتمال طغیان رودخانه‌های فصلی می‌شود.
کد خبر: ۱۲۱۱۰۴۸
تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۳ 16 November 2025

برف در راه  آذربایجان‌شرقی / احتمال طغیان رودخانه‌های فصلی

به گزارش خبرنگار تابناک از استان آذربایجان‌شرقی «محمد امیدفر» رئیس اداره پیش‌بینی اداره کل هواشناسی آذربایجان‌شرقی اظهار کرد: فعالیت این سامانه تا ظهر فردا ادامه می یابد و همه مناطق به ویژه نیمه جنوبی استان را دربر می گیرد و موجب بارش رگبار باران، وزش باد شدید در برخی ساعات، مه گرفتگی و کاهش محسوس دما می شود.

وی اظهار کرد: فعالیت این سامانه همچنین موجب کاهش دید افقی و لغزندگی جاده ها، احتمال آبگرفتگی معابر عمومی، سیلابی شدن رودخانه ها و مسیل ها می شود، بنابراین دستگاه های خدماتی و امدادی استان آمادگی لازم برای مواجهه با این شرایط را حفظ کنند.

رئیس اداره پیش‌بینی اداره کل هواشناسی آذربایجان‌شرقی خواستار پاکسازی دهانه پل ها و لایروبی کانال ها و آبروها، احتیاط رانندگان در ترددهای شهری و جاده ای و احتیاط کوهنوردان در انجام فعالیت های کوهنوردی و عدم اتراق در حاشیه رودخانه و مسیل ها شد.

امیدفر، با اشاره به کاهش محسوس دما به دنبال فعالیت این سامانه بارشی، ادامه داد: کاهش سه تا پنج درجه ای دما تا اواخر روز دوشنبه ادامه می یابد و بارش ها در شهرهای سراب، ورزقان و هریس احتمالا به صورت باران و برف باشد.

وی یادآور شد: در ۲۴ ساعت گذشته ورزقان با دمای منفی پنج درجه سانتی گراد پس از ایستگاه هواشناسی توچال در تهران، دومین منطقه سرد کشور بود و خداآفرین با دمای ۱۷ درجه بالای صفر گرمترین شهر استان گزارش شده است.

انتهای پیام/

آخرین اخبار