آغاز هفته کتاب در استان البرز با رونمایی از 100 کتاب

گروه استان‌ها - مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان البرز، از رونمایی ۱۰۰ عنوان که حاصل تلاش ناشران بومی استان البرز است، خبر داد.
کد خبر: ۱۲۱۰۷۷۱
تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۰ 12 November 2025

۱۰۰ عنوان کتاب از ناشران بومی استان البرز رونمایی شد

به گزارش خبرنگار تابناک در استان البرز، «ابراهیم شریفی»، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی البرز در نشست مشترک با مدیران سازمان های فرهنگی که همزمان با آغاز سی‌ و سومین دوره هفته کتاب و کتابخوانی در استان البرز برگزار شد، اظهار داشت: رونمایی از ۱۰۰ عنوان کتاب تازه نشر، حاصل پویایی و ظرفیت بالای نویسندگان البرزی است.

وی یکی از مهم‌ترین محورهای این دوره را حمایت مستقیم از ناشران و نویسندگان محلی عنوان کرد و گفت: ما متعهد به حمایت از چرخه‌های نشر محلی هستیم، چرا که هر کتاب منتشر شده، گامی در جهت استقلال فرهنگی منطقه به حساب می آید.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان البرز عنوان کرد: طیف وسیعی از موضوعات کتاب های تازه نشر، شامل ادبیات داستانی، شعر، پژوهش‌های تاریخی و جغرافیایی استان هستند.

وی از تجلیل ۱۵ انجمن ادبی برتر در این نشست خبر داد و گفت: این حرکت به منظور قدردانی از نقش حیاتی نهادهای مردمی در ترویج فرهنگ مطالعه خواهد بود.

شریفی خاطرنشان کرد: این انجمن‌ها به دلیل فعالیت‌های مستمر در برگزاری کارگاه‌ها، نقد و بررسی‌ها، و ایجاد فضاهای گفت‌وگوی ادبی شناخته شده‌اند.

وی تاکید کرد: به دلیل ظرفیت ها و  استعدادهای ادبی و فرهنگی قابل توجه در این استان نیز، امسال رکورد تازه‌ای در رونمایی آثار منتشرشده ثبت خواهد شد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان البرز از برگزاری بیست‌وپنجمین نشست نقد و بررسی کتاب‌های کودک و نوجوان با محوریت ماجرای دوست‌داشتنی پروانه خبر داد و گفت: به همین منظور یکی از اولویت های این دوره  توجه به تولید محتوای کودک و نوجوان است.

وی برگزاری نمایشنامه‌خوانی با حضور تعدادی از اساتید برجسته کشوری و رونمایی از سه عنوان کتاب در حوزه ایثار و شهادت با همکاری بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس را از دیگر برنامه‌های هفته کتاب عنوان کرد.

شریفی تصریح کرد: همچنین رویدادهایی مانند البرز پژوهی با حضور تعدادی از پژوهشگران از جمله حسین عسکری  برگزار می‌شود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی البرز بیان کرد: نخستین شورای سینمایی استان با حضور استاندار، رییس سازمان سینمایی کشور و جمعی از مدیران فرهنگی با هدف حمایت از استعدادهای سینمایی تشکیل شده است.

*خبرنگار؛ مریم ابوئی مهریزی 

 

برچسب ها: ارشاد البرز
آخرین اخبار