فرماندار شهرستان ساری مطرح کرد:

پیشرفت کشور نیازمند شناخت بزرگان و معرفی آن‌ها به نسل جدید است

گروه استان‌ها - فرماندار شهرستان ساری با بیان اینکه باید تلاش کنیم، بزرگان خود را به‌درستی به نسل جدید معرفی کنیم، گفت: این مساله باعث می‌شود تا آینده‌ی شهرستان ساری و کشورمان را به سمت و سوی رشد، پیشرفت و توسعه ببریم.
کد خبر: ۱۲۱۰۵۳۱
تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۷ 10 November 2025

پیشرفت کشور نیازمند شناخت بزرگان است/ پیشرفت شهرستان به همدلی و وفاق نیاز دارد

به گزارش خبرنگار تابناک در استان مازندران «محمد‌علی نوبخت» فرماندار شهرستان ساری، در جلسه‌ی برگزاری ستاد بزرگداشت آیت‌الله «سیدحسن شجاعی‌کیاسری» اظهارکرد: در این جلسه، نظام اندیشگی و گفتمان آیت‌الله شجاعی مورد بررسی، تحلیل و تفسیر قرار گرفت و زمان، مکان و برنامه‌های ستاد مورد بحث قرار گرفت.

وی بیان کرد: اگر بخواهیم جمع‌بندی این جلسه را در قالب نظام اندیشه و گفتمان آیت‌الله شجاعی مورد تفسیر قرار دهیم، وی مفسر قرآن، سیاستمداری صادق و شجاع و روحانی مجاهد و مبارزی است که هم قبل و هم بعد انقلاب خدمات بسیاری ارائه کرد.

فرماندار شهرستان ساری اضافه کرد: او در قبل انقلاب، در کنار حضرت امام (ره) و اساتید برجسته‌ی قم در تفسیر نمونه قرآن و بعد از انقلاب در چهار دوره؛ دوم، سوم، چهارم و هفتم در نمایندگی مجلس، صدای عدالت و مردم شهرستان ساری بود که بنا داریم اسناد، سخنرانی‌ها، تحلیل و تفسیرهای او را در قالب یک کتابچه در مرکز استان تهیه کنیم تا این گفتمان بتواند الگوی مناسبی در حوزه‌های تقلینی، اجرایی و قضایی باشد، چراکه؛ او چهره‌ای چندوجهی و چندساحتی بود.

وی افزود: این ساحت‌ها هم در شخصیت اخلاقی و انسانی و هم در حوزه‌های علمی، دینی و حوزوی، سیاسی و هم نهضت مبارزه، و اندیشه‌های نویی که او در دهه‌ی هفتاد و هشتاد مطرح کرد، امروز می‌تواند جامعه و کشور ما را به سمت پیشرفت، رشد و توسعه ببرد. 

پیشرفت کشور نیازمند شناخت بزرگان است

نوبخت ادامه داد: ما باید تلاش کنیم، بزرگان خود را بدرستی بشناسیم و به نسل جدید، دانش‌آموزان و دانشجویانی که تشنه‌ی اندیشه‌های نو انسانی، دینی و اخلاقی و به نوعی توسعه خواهان هستند، معرفی کنیم تا آینده‌ی مرکز استان و کشورمان را به سمت و سوی رشد، پیشرفت و توسعه ببریم، که دغدغه‌‌ی مرحوم آیت‌الله شجاعی و دوستانش این بود تا ما ایرانی آباد، آزاد، توسعه یافته و پیشرفته در جهان بویژه در جهان اسلام داشته باشیم. 

وی تصریح کرد: از آنجایی که آیت‌الله شجاعی‌کیاسری، انسانی شایسته‌سالار و مردم‌محور بود و در نظام جمهوری اسلامی، انتخابات نقش مهمی در مردم سالاری دینی دارد و در حوزه‌های محلی تا عرصه‌های ملی اعم از؛ شورای اسلامی روستا و شهر، نمایندگان مجلس و حتی رهبری توسط مردم انتخاب می‌شوند، لذا پارلمان‌های محلی برای توسعه‌ی شهر و روستا بسیار حایز اهمیت هستند.

فرماندار شهرستان ساری افزود: از انسان‌های فرهیخته و بزرگ، کسانی که در طول چهل سال گذشته در شهرستان ساری در دوره‌های شورای اسلامی شهر و روستا حضور داشتند، خصوصا جوانان، برنامه‌های خود را برای انتخابات ارائه دهند، و مردم نیز در کنار آنها قرار بگیرند و افراد شایسته، بادرایت، دوراندیش، متخصص و متعهدی که کاملا آگاه بر مسائل، قوانین، بخشنامه‌ها، و بویژه توسعه‌ی شهری هستند را انتخاب کنند، تا یک شورای اسلامی قوی و در کنار آن توسعه‌ی شهرستان را داشته باشیم. 

وی با بیان اینکه، در شهرستان ساری کارهای فراوانی صورت گرفته و همچنان نیازمند کار است، خاطرنشان کرد: با همبستگی، همدلی، وفاق و گفتمانی که آیت‌الله شجاعی در طول سالیان گذشته مطرح می‌کرد، در کنار یکدیگر، می‌توانیم شرایط بهتر و مطلوبتری را برای شهرستان ساری رقم بزنیم.

نماینده‌ی عالی دولت در شهرستان ساری در پایان از همه‌ی صاحبان اندیشه و برنامه‌ که در دایره‌ی ایران‌باوران، قرار دارند، خواست تا در انتخابات حضور پیدا کنند، گفت: ما نیز با لحاظ کردن عدالت، انصاف و رقابت در هیأت اجرایی صندوق‌های رأی و برگزیدن افراد شایسته و با درایت، بتوانیم مردم شهرستان ساری را برای شرکت در انتخابات سوق دهیم تا انتخاب درست و آگاهانه داشته باشند.

انتهای پیام/

آخرین اخبار