مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه خبر داد؛

مهلت ارسال آثار به جشنواره ملی تئاتر مرصاد تا ۱۵ مهر تمدید شد

گروه استان‌ها - مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه گفت: مهلت ارسال آثار به چهاردهمین جشنواره ملی تئاتر مرصاد تا ۱۵ مهرماه تمدید شد.
کد خبر: ۱۲۰۶۹۴۴
تاریخ انتشار: ۲۹ شهريور ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۹ 20 September 2025

مهلت ارسال آثار به جشنواره ملی تئاتر مرصاد تا ۱۵ مهر تمدید شد

به گزارش خبرنگار تابناک از استان کرمانشاه و به نقل از روابط عمومی، «مظفر تیموری» مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه با اشاره به انتشار فراخوان چهاردهمین جشنواره ملی تئاتر مرصاد در تاریخ ۲۴ تیرماه امسال اظهار کرد: دبیرخانه جشنواره ملی تئاتر مرصاد بنا به صلاحدید تصمیم گرفت مهلت ارسال آثار به این رویداد را تا تاریخ ۱۵ مهرماه تمدید نماید تا شاهد شرکت گروه‌های بیشتری در این رویداد باشیم.

وی ادامه داد: مهلت ارسال به این رویداد مهم هنری ملی تا تاریخ ۱۵ مهرماه تمدید شده است و گروه‌های نمایشی می‌توانند در فرصت داده‌شده آثار باکیفیت‌تری به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه تصریح کرد: اختتامیه جشنواره در مهرماه امسال برگزار خواهد شد و شهرستان اسلام‌آبادغرب میزبان گروه‌های نمایشی خواهد بود.

تیموری با اشاره به اهداف برگزاری جشنواره بیان کرد: این جشنواره به دنبال آن است تا فرهنگ ارزش‌های هشت سال دفاع مقدس را حفظ و به نسل آینده انتقال دهد و همچنین بیانگر نقش استان کرمانشاه در هشت سال دفاع مقدس باشد.

وی خاطرنشان کرد: این رویداد همچنین خاطرات جنایات منافقین را برای ملت ایران زنده می‌کند؛ جریانی که با توحش تمام بیش از ۱۷ هزار زن، مرد، کودک و جوان ایرانی را به شهادت رساندند و همکاری مستمری با دشمنان ایران داشتند.

انتهای پیام/

منبع: تابناک
آخرین اخبار