
به گزارش خبرگزاری تابناک از استان آذربایجان غربی، محمدرضا اصغری رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی با اشاره به زمان برداشت انگور در استان اظهار کرد: پیشبینی میشود امسال بیش از ۲۲۰ هزار تُن انگور در باغات این استان تولید شود.
وی افزود: سطح زیر کشت باغات انگور استان شامل ۶۵۰ هکتار غیر بارور و بیش از ۲۲ هزار هکتار بارور است که از این میزان، ۱۶ هزار هکتار آبی و ۶ هزار و ۱۰۰ هکتار دیم به شمار میرود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی خاطرنشان کرد: از مجموع بیش از ۲۲۰ هزار تُن انگور تولیدی استان، ۱۹۲ هزار تُن از باغات آبی و مابقی از باغات دیم برداشت میشود.
اصغری بیان کرد: سالانه بیش از ۴۱۰ تُن انگور در سه واحد صنعتی استان برای تولید آبغوره مصرف میشود؛ ضمن اینکه بخش عمده آبغوره نیز به روش سنتی و خانگی تهیه میشود.
وی افزود: آذربایجان غربی در تولید انگور رتبه چهارم کشوری را داراست و شهرستان ارومیه از نظر سطح زیر کشت، رتبه نخست را در کشور دارد و حدود ۶۰ درصد انگور تولیدی آذربایجان غربی بهصورت تازهخوری در داخل استان و سایر نقاط کشور مصرف و بخشی نیز به کشورهای همسایه صادر میشود؛ بقیه محصول در صنایع تبدیلی به شکل آبمیوه، کشمش و شیره انگور فراوری میشود.
انتهای پیام/