به گزارش خبرنگار تابناک از گلستان، حیدر آسیایی ظهر دوشنبه در نشست خبری که به مناسبت تجلیل روز خبرنگار برگزار شد، اظهار کرد: با اجرای برنامه نیز خدمت در محلات متعدد شهرهای استان بسیاری از مشکلات مردم و محلات احصا و به آنها رسیدگی شده است.
وی افزود: مردم نیز رضایتمندی بسیار زیادی از میزهای خدمت داشته اند.
آسیابی با بیان اینکه سال گذشته تعداد ۵۴۴ هزار و ۲۲۴ فقره بوده است ، اظهار کرد: این تعداد پرونده ممکن است دو بار یا چند بار نیز به جریان افتاده باشد که رقم به این میزان رسیده اما اگر این تعداد را با دو نفر خوانده و خواهان در نظر بگیریم بیش از یک میلیون پرونده می رسد.
وی ادامه داد: در راستای شورای حقوق بیت المال نیز اقدامات خوبی انجام شده است که از نمونه آن می توان به صدور سند برای دیوار دفاعی گرگان، عرصه ۴هکتاری اردوگاه آشوراده ، صدور اسناد مالکیت برای منطقه آزاد اینچه برون و اتصال مشاوران املاک به سامانه کاتب نمونه این اقدامات است.
آسیابی افزود: با اتصال دستگاه قضا به سامانه هوشمند نیز زمان اجرای احکام از ۴۰۰ روز به ۴دقیقه رسیده است.
وی افزود: اخذ گواهی سو پیشینه نیز که در گذشته از طریق نیروی انتظامی دریافت می شد هم اکنون با اجرای طرح هوشمند سازی بدون حضور افراد به سرعت صادر می شود که در همین راستا سال گذشته ۴۴هزار گواهی پیشینه در استان صادر شده است.
وی با اشاره به اینکه دو پرونده مهم فساد مالی مربوط به سه مدیر در استان به اجرا گذاشته شده است، نیز گفت: یکی از این پرونده ها مربوط به یکی از مدیران بانک ها و دو مدیر شهرداری های استان بوده است که ۴۸ ملک به ارزش ۵۰۰ میلیارد تومان برای دو مدیر شهرداری در استان و ۵۰۰ میلیارد تومان هم برای یکی از مدیران اسبق یکی از بانکهای استان بوده است که البته این اموال در اختیار ۶نفر بوده که از آنها مصادره و به بیت المال بازگشت داده شده است.
در ادامه دادستان مرکز استان گفت: برخورد با سارقان، افراد شرور و کلاه برداران با جدیت در دستور کار قرار گرفته است.
محمود اسپانلو اظهار کرد: در همین راستا یک هزار و ۵۰۰میلیارد تومان از اموال یک قاچاقچی دریافت شده و در موردی دیگر از یک مرکز درمان اعتیاد سرپایی به بیش از ۳۰پلاک ثبتی و پولشویی محکوم شد.
وی افزود: در اقدامی دیگر یک باند سارق کلاهبرداری با کلاهبرداری بیش از ۴۰ میلیارد ریال نیز دستگیر شدند.
/س/