افشاری‌فر سرپرست دانشگاه شیراز شد

گروه استان ها-وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، علیرضا افشاری‌فر را به سرپرستی دانشگاه شیراز منصوب کرد.
کد خبر: ۱۱۹۸۶۵۱
تاریخ انتشار: ۲۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۵ 10 April 2025

افشاری‌فر سرپرست دانشگاه شیراز شد

به گزارش تابناک از فارس،به نقل از روابط عمومی دانشگاه شیراز، حسین سیمایی صراف، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، طی حکمی علیرضا افشاری‌فر را به عنوان سرپرست دانشگاه شیراز منصوب کرد.

در این حکم که خطاب به علیرضا افشاری‌فر صادر شده، وزیر علوم با اشاره به تعهد، تخصص و تجارب ارزشمند وی، ابراز امیدواری کرده است که او با توکل به خداوند و پیروی از قوانین و برنامه‌های مصوب، همچنین با جلب همکاری دانشگاهیان و صاحب‌نظران، وظایف محوله را به نحو شایسته به انجام رساند.

علیرضا افشاری‌فر، استادتمام گروه گیاه‌پزشکی دانشکده کشاورزی دانشگاه شیراز است و دارای بیش از ۱۶۰ مقاله و خلاصه مقاله علمی پژوهشی در مجلات معتبر داخلی و خارجی است.

از سوابق اجرایی افشاری‌فر می‌توان به قائم مقام رئیس دانشگاه از سال ۱۳۹۶ تا ۱۴۰۰، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه شیراز از سال ۱۳۹۷ تا ۱۴۰۰ و رئیس دانشکده کشاورزی در دو دوره ۱۳۸۷ تا ۱۳۸۹ و ۱۳۹۲ تا ۱۳۹۴ اشاره کرد.

همچنین، وزیر علوم در نامه‌ای جداگانه از تلاش‌های دکتر محمد مؤذنی، رئیس سابق دانشگاه شیراز، در طول دوران تصدی مسئولیت قدردانی کرد.

آخرین اخبار