استاندار کرمانشاه:

اگر شاخص و مبنا، رهبر و ولایت امر باشد مسیر، مسیری درستی است/ پیشنهاد تشکیل شورای عالی ایثارگران استان

گروه استان ها_ استاندار کرمانشاه در نشست با مجمع خادمیاران گلستان شهدای استان کرمانشاه از بررسی موضوع تشکیل شورای عالی ایثارگران استان خبر داد.
کد خبر: ۱۱۹۶۶۸۸
تاریخ انتشار: ۰۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۰:۴۱ 24 February 2025

اگر شاخص و مبنا، رهبر و ولایت امر باشد مسیر، مسیری درستی است/ پیشنهاد تشکیل شورای عالی ایثارگران استان

به گزارش خبرنگار تابناک از کرمانشاه منوچهر حبیبی عصر امروز با اشاره به عظمت برگزاری مراسم گرامیداشت شهید سید حسن نصرالله گفت: روز گذشته مراسم شهید سیدحسن نصرالله بود و دنیای اسلام یک بار دیگر عظمت این مرد آسمانی را به نظاره نشست، بعضی از آدم‌ها با فوت زنده می‌شوند؛ درست مانند شهید سلیمانی و شهید سیدحسن نصرالله که با شهادت مزد خود را گرفتند، با شهادت خود مسیر مقاومت و دفاع از اسلام ناب را باز کردند، این مسیر بسیار پاک و زلال است.

وی در ادامه اظهار داشت: انقلاب ما یک انقلاب فرهنگی، دینی و اعتقادی بوده و رمز بقای آن هم کار فرهنگی، دینی و اعتقادی است، مقام معظم رهبری می‌فرمایند، فرهنگ مقدم بر اقتصاد است، که در شرایط فعلی حوزه معیشت و اقتصاد مردم هم اولویت بوده، اما اصل فرهنگ است و انقلاب ما اساساً یک کار فرهنگی، دینی و اعتقادی است، ولی در دفاع مقدس، یک فرهنگ نابی، چون فرهنگ ایثار، شهادت و از خود گذشتگی آفریده شد و اگر فرهنگ ایثار و شهادت نبود در مقابل دشمن تا دندان مسلح که ۴۴ کشور جهان او را مسلح کردند، نمی‌توانستیم، دوام بیاوریم.

حبیبی در ادامه تاکید کرد: تنها چیزی که توانست ما را در برابر تهاجم رژیم بعثی، دشمنان اسلام و کشور مستحکم نگه دارد، فرهنگ ایثار و شهادت بود که منجر شد، امداد غیبی به کمک رزمندگان بیاید، این فرهنگ، فرهنگ والایی است و می‌بایست برای ترویج این فرهنگ تلاش کرد، اگر به این فرهنگ توجه نکنیم خسر دنیا می‌شود و همه باید از این فرهنگ حفاظت کنیم، و تنها حفاظت از فرهنگ ایثار و شهادت در لفظ نیست، بنده اعتقاد دارم که توجه به سه موضوع اساسی، یک تبعیت محض و بی‌چون و چرا از ولایت و رهبری به عنوان مثال، امام فرمان می‌دادند همانطور که دیدیم همه به جنگ با دشمنان می‌رفتند؛ تبعیت محض از ولایت ما را از آسیب‌ها و گردنه‌های سخت عبور داده و اگر شاخص و مبنا، رهبر و ولایت امر باشد مسیر، مسیری درستی است؛ نکته دوم برای اینکه این فرهنگ نهادینه شود، پایبندی به مرام و راه شهدا است که می‌تواند این فرهنگ را برتر و والا کند و اصل سوم خدمت بی‌منت و بی‌چون و چرا به مردم است؛ ما مدیون شهدا هستیم و این انقلاب از آن شهدا است و افکار و منش شهدا باید در این جامعه جاری و ساری باشد.

حبیبی عنوان کرد: محوری‌ترین موضوع و رسالت ما این است که ما فرهنگ ایثار و شهادت را در جامعه زنده کنیم و امید است همه ما در مسیری که با عنوان خادمیاران شهدای گلستان راه افتاده که یک مسیر دینی، الهی و یک حرکت ارزشی است، موفق باشیم.

اگر شاخص و مبنا، رهبر و ولایت امر باشد مسیر، مسیری درستی است/ پیشنهاد تشکیل شورای عالی ایثارگران استان

کرمانشاه ۱۲ هزار فرزند شهید دارد/فعالیت ۳۰۰ فرزند شهید نخبه در بخش‌های علمی پژوهشی استان

مراد رستمی قائم مقام خادمیاران گلستان شهدای استان کرمانشاه در ادامه این نشست با اشاره به اینکه استان کرمانشاه ۱۲ هزار فرزند شهید دارد که از این تعداد ۳۰۰ فرزند شهید نخبه در بخش‌های علمی پژوهشی در سطح استان هستند اظهار کرد: خادمیاران شهدا الهام گرفته از آستان قدس رضوی است که یک حرکت فرهنگی در راستای ترویج فرهنگ شهید و شهادت که متشکل از مجموعه خانواده‌های شاهد و برخاسته از ۲۰ هزار خانواده شهید در کل کشور است و این مجموعه حدود ۶ ماه است که در استان کرمانشاه راه‌اندازی شده است.

وی افزود: مجمع خادمیاران شهدای گلستان به عنوان یک موسسه فرهنگی در وزارت ارشاد و همچنین به عنوان یک گروه جهادی فرهنگی در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به ثبت رسیده و مورد تاکید و پشتیبانی مسئولین نظام از جمله دکتر دهقان و دکتر اسلامی معاون رئیس جمهور و دکتر اوحدی و همچنین گروه‌های افتخاری مانند فرماندهان نظامی، وزرا و استانداران، قرار گرفته است.

رستمی عنوان کرد: هر جا نام شهید و شهادت است، بدون هیچ‌گونه گرایش سیاسی همه حول این موضوع جمع می‌شوند و امروزه کشور ما به این وحدت، همدلی و ترویج فرهنگ شهید و شهادت نیازمند است و منجر به تثبیت پایه‌های نظام و اهدافی که امام برای نظام اسلامی ترسیم کرده است شده و رهبر معظم انقلاب به عنوان پدر معنوی جامعه در حوزه ایثار و شهادت تاکید دارند و همه خود را موظف به این مهم می‌دانیم.

وی بیان کرد: استان کرمانشاه با توجه به موقعیت استراتژیک نظامی که دارد، همیشه مورد هجمه دشمنان در طول تاریخ بوده و این استان با ۳۷۱ کیلومتر مرز مشترکی که با کشور عراق دارد، ۳۵ هزار ایثارگر تقدیم کرده و استان ما به دلیل شاهراه بین‌المللی به عتبات عالیات و به خاطر عبور شخصیت‌های سیاسی و مذهبی در طول تاریخ همواره مورد توجه بوده و از نظر آمار کلی شهدا جز نهمین استان کشور و از تقدیم شهدای زن دوم و از نظر تقدیم جانبازان زن نخستین استان کشور هستیم که نشانه صلابت و پایمردی زنان و مردان این استان است که موجب گردید رهبر معظم انقلاب از استان کرمانشاه به عنوان سینه ستبر انقلاب یاد کند.

قائم مقام خادمیاران گلستان شهدای استان کرمانشاه در ادامه افزود: استان کرمانشاه ۲۷ عملیات پدافندی داشته که در این عملیات‌ها ۱۷ هزار شهید مهمان از استان‌های دیگر داشتیم، این مورد نشان‌دهنده این بوده که پشتیبانی از شهر کرمانشاه مورد توجه کل کشور بوده، همچنین استان کرمانشاه هزار و۱۲۶ بار مورد حملات موشکی قرا گرفته و در شهرستان گیلان‌غرب، روستای زرده و شهر نودشه چندین بار مورد حملات شیمیایی قرار گرفتند.

رستمی اضافه کرد: اهداف رسالت مجمع خادمیاران استان این است که کنار بنیاد شهید بتوانیم، فرهنگ ایثار و شهادت را بیش از پیش رونق دهیم و برنامه‌های بسیج خادمیاران، گروه‌های آینه رضوان، بهداشت و درمان، راویان و برنامه‌های دیگر را در این گروه مدنظر داریم تا با حمایت‌های مادی و معنوی استاندار و سایر مسئولان بتوانیم این فعالیت‌ها را پیش ببریم.

وی در ادامه گفت: استان کرمانشاه ۱۲ هزار فرزند شهید دارد، که از این تعداد، ۳۰۰ فرزند شهید نخبه در بخش‌های علمی پژوهشی و اقتصادی در سطح استان داریم و این ۲ مجموعه در استان به عنوان یادگاران شاهد به خوبی وظیفه خود را انجام می‌دهند.

رستمی ضمن تقدیر از خدمات و حمایت‌های مدیرکل و مجموعه بنیاد شهید استان گفت از جمله اقداماتی که در بنیاد شهید انجام گرفته می‌توان به ۳۰ هزار بازدید از خانواده شهدا اشاره کرد که این حرکت یک حرکت جهادی و بسیجی است و این اداره کل در جشنواره شهید‌رجایی بنیاد شهید کشور به عنوان بنیاد برتر انتخاب شد و یکی از نقاط قوت مجموعه ما و بنیاد شهید این است که مدیر بنیاد فرزند شهید است و تلاش خوبی در این زمینه شده است.

قائم مقام خادمیاران گلستان شهدای استان کرمانشاه گفت: در بحث درمان، خانواده‌های شاهد و جانبازان جز استان‌های برتر کشور هستیم و امید است بتوانیم این حرکت را در شهرستان‌ها و به ویژه روستا‌ها با همکاری شورا‌های اسلامی، دهیاران و با همزمانی با ماه مبارک رمضان بتوانیم با همکاری این گروه‌ها و با محوریت قرآن به تجلیل از فرهنگ ایثار و شهادت به تقدیر از خانواده‌های شاهد بپردازیم.

قائم مقام خادمیاران گلستان شهدای استان کرمانشاه تصریح کرد: خیلی از مدیران در سطح کشور به جمع خادمیاران پیوسته و از استاندار به عنوان شخصی که همرزم شهیدان و دوستدار شهدا بوده دعوت می‌کنیم که به جمع خادمیاران کشور بپیوندند، تقدیر از خانواده‌های شهدا در چارچوب قوانین و مقررات در سطح استان و کشور در ادارات ذیربط به خوبی انجام گرفته، اما از نظر فرهنگی از طرف مردم مورد غفلت واقع شده که امید است طرح سپاس از خانواده شهدا از طرف مردم با کمک روستا‌ها و محلات شهری با محوریت مساجد و قرآن به نحو احسن این رسالت را انجام دهیم.

رستمی در پایان ضمن دعوت از استاندار بعنوان یکی از اعضای مجمع خادمیاران گلستان شهدای استان، پیشنهاد تشکیل شورای عالی ایثارگران را در استان با ریاست استاندار و دبیری یکی از فرزندان شهدا را عنوان نمود و تاکید کرد با تشکیل این شورا تلاش مضاعف خواهیم کرد تا بتوانیم در حوزه فرهنگ شهید و شهادت که مورد توجه و عنایت مقام معظم رهبری است و همیشه توصیه می‌فرماید، فعالیت‌های موثر و اثربخشی را انجام داده و مورد قبول عامه مردم قرار بگیرید.

اگر شاخص و مبنا، رهبر و ولایت امر باشد مسیر، مسیری درستی است/ پیشنهاد تشکیل شورای عالی ایثارگران استان کرمانشاه

منبع: تابناک
آخرین اخبار