کیفیت نان در استان ایلام قابل قبول نیست

گروه استانها- سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری ایلام از پایین بودن کیفیت نان در استان انتقاد کرد.
کد خبر: ۱۱۹۶۶۵۷
تاریخ انتشار: ۰۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۹ 24 February 2025

کیفیت نان در استان ایلام قابل قبول نیست

به گزارش خبرنگار تابناک ایلام به نقل از پایگاه اطلاع رسانی استانداری ایلام ، عباس میرزاد بیان داشت : باید به دنبال اتخاذ تصمیمات مهم برای سلامت مردم در حوزه آردونان باشیم و نیاز به اقدامات تحولی داریم که بتواند امنیت غذایی و سلامت مردم و همچنین نگاه اقتصادی به حوزه آردونان را متحول کند.

وی خواستار عدالت در توزیع آرد شد و افزود: درخصوص مصرف گندم در استان ما حدود ۹ هزار تن در استان مصرف گندم داریم که باید مرغوب‌ترین و بهترین گندم در استان مصرف شود و از خروج گندم مرغوب جلوگیری شود.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استاندار ایلام چرخه تولید نان از مزرعه تا مشتری را نیازمند بررسی دقیق دانست و بیان داشت: در بحث کیفی و کمی تولید نان در استان مشکل داریم که در این خصوص باید دستگاه‌های مربوطه نسبت به ارائه گزارش در جلسه آینده اقدام نمایند.

میرزاد در خصوص مشکل نانوایی‌های ریزشی خاطرنشان کرد: نانوایی‌های ریزشی باید تبدیل به مجتمع نان شوند تا بتوانند انواع نان سنتی و ریزشی را پخت و به مردم ارائه دهند تا مردم قدرت انتخاب برای وعده‌های مختلف خود داشته باشند.

وی نظارت بر نانوایی‌ها را از اولویت‌های اصلی دولت دانست و اضافه کرد: برای نظارت بر نانوایی‌ها باید به سمت بازرسی افتخاری در استان حرکت کنیم و نسبت به آموزش افرادی که تمایل دارند به صورت افتخاری به عنوان بازرس نانوایی‌ها فعالیت کنند اقدام کنیم.

وی همچین خواستار ارائه تسهیلات به نانوایی‌ها شد و از بانک سپه خواست تا در این خصوص گزارشی در جلسه آینده ارائه دهد.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری ایلام از فرمانداران خواست با توجه به درپیش بودن ایام ماه مبارک رمضان و همچنین نوروز برنامه‌ریزی لازم برای تولید و مدیریت نان در شهرستان‌ها در دستور کار قرار دهند.

آخرین اخبار