عضو هیئت رئیسه مجلس در گفتگو با تابناک:

روزهای بدتر و کشنده تر در انتظار رژیم صهیونیستی است/ انتقام خون شهدا در زمان خاص و با ابتکار عمل گرفته می شود

گروه استان ها_ نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی و عضو هیئت رئیسه و کمیسیون انرژی مجلس گفت: اقدام جنایتکارانه رژیم غاصب صهیونیستی نشان ترس و استیصال و ضعف در مقابل توان بالای دفاعی، نظامی و امنیتی جمهوری اسلامی ایران بود.
کد خبر: ۱۱۸۷۸۵۳
تاریخ انتشار: ۰۷ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۱ 28 October 2024
روزهای بدتر و کشنده تر در انتظار اسرائیل / انتقام خون شهدا در زمان خاص و با ابتکار عمل گرفته می شود
محمد رشیدی در گفت و گو با خبرنگار تابناک در کرمانشاه اظهار کرد: رژیم صهیونیستی به خاک ما تجاوز کرد و این حق ما را برای پاسخگویی محفوظ می دارد اما آنچه وجود دارد این است که حمله ناکام بود و‌موثر نبود.
 
وی افزود: حمله ای که ما به رژیم صهیونیستی داشتیم ضربات مهلکی به آنها وارد کرد و این، هم بیانگر ناتوانی رژیم غاصب صهیونیستی است که هم از کمک‌های آمریکا و هم کشورهای منطقه بهره گرفته و هم به نوعی نشان از ترس و استیصال و ضعف آنها درمقابل توان بالای دفاعی و نظامی وامنیتی جمهوری اسلامیست.
 
نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی و عضو هیئت رییسه و کمیسیون انرژی مجلس تصریح کرد: خود رژیم غاصب صهیونیستی هم به این نتیجه رسیده که این حرکت جنایتکارانه و احمقانه‌ی او در منطقه و غزه و لبنان پایان آنها را زودتر رقم‌ خواهد زد.
 
وی تاکید کرد: با توجه به ادعاها و خط و نشان های مسئولان رژیم غاصب صهیونیستی نسبت به پاسخ خود به وعده صادق ۲، از طرفی حمله‌ آنها ضعیف تر از آنچه ادعا می کردند بود و از طرف دیگر، پدافند قوی ایران هم موفق شد حملات آنها را ناکام کند. آنها بااین اقدام نشان دادند که امکان، توان و جرات مقابله و رویایی با ایران را ندارند. بنابراین به نظر میرسد این امکان وجود داشته باشد رژیم صهیونیستی از حملات خود در منطقه عقب نشینی کند. 
 
عضو هیئت رئیسه و کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی گفت: همین حمله، با کمک‌های تمام قد آمریکا انجام شد وگرنه رژیم صهیونیستی در حد و اندازه حمله به ایران نبوده و نیست. آنها تنها قصد داشتند از طریق این حمله خودی نشان دهند و حیثیت رفته‌ی خود در عملیات وعده صادق ۲ را بازیابی کنند که آن هم محقق نشد.
 
رشیدی تاکید کرد: اکنون حق پاسخ به این اقدام پلید برای ما محفوظ است و در وقت و زمان مناسب که به فرموده مقام معظم رهبری (مدظله): تشخیص آن به عهده مسئولان نظامی، امنیتی و دفاعی ما است انجام خواهد گرفت.
 
عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: آنچه که امروز وجود دارد استیصال و روزهای بسیار بد و حال وخیم رژیم صهیونیستی است که با کشتار ۵۰ هزار نفری هم، نتوانسته هیچ غلبه ای پیدا کند یا هیچ موقعیت مناسب و آرامش بخشی برای مردم خود ایجاد کند. از این جهت که هم با فشار درونی از طرف مردم خود مواجه است و هم از طرفی فشارهای بیرونی و نفرت و تقابل ملت های جهان با این فرهنگ اشغال وجنایت و کودک کشی باعث شده که وضعیت بسیار بد و روبه زوالی داشته باشد و اگر این شرایط ادامه‌ پیدا کند مطمئنا روزهای پیش رو روزهای بدتر و کشنده تری برای این رژیم غاصب خواهد بود.
 
وی افزود: به هرحال برخی کشورهای منطقه و کشورهایی که نسبت دوستی با رژیم صهیونیستی دارند، سعی می کنند طرح صلحی را دنبال کنند تا این فضا را مدیریت کنند. اما صلح باید عادلانه باشد و رژیم صهیونیستی باید تاوان این خیانت ها و جنایت هایی که نسبت به این دو ملت مظلوم غزه و لبنان داشته پس بدهد. 
 
نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: به خانواده های شهدای حمله رژیم صهیونیستی بخصوص خانواده شهید سجاد منصوری از شهدای کرمانشاهی مدافع ایران، اینها افتخارات ما هستند. لاله های پرپری که ریشه های انقلاب و نظام اسلامی را هر روز نسبت به قبل، مستحکم تر کرده اند ا از دست با برکت امام حسین(ع) متنعم شوند و خانواده های ایشان مطمئن باشند که نسبت به انتقام خون این شهدا، نظام اسلامی در زمان خاص خودش، حتما ابتکار عمل خواهد داشت.
 
رشیدی همچنین حق افزایش توان دفاعی و قدرت موشکی کشور را محفوظ دانست و با اشاره به ترور ۱۰ تن از ماموران فراجا در تفتان اذعان کرد: احتمالاتی مبنی بر اینکه حمله به نیروهای فراجا با حمله‌ی رژیم صهیونیستی  هماهنگ بوده باشد وجود دارد. یعنی سلسله عملیاتی باشد که بخشی در قالب ترور و بخشی در قالب حمله نظامی انجام شده باشد. البته این قطعی نیست و باید به دقت بررسی شود.
 
وی تاکید کرد: لازم است وزیر کشور و مسئولین امنیتی ما به صورت جدی به این قضیه بپردازند و بتوانند حصار امنیتی و شرایط مناسب و خوبی برای نیروهای مسلح و نیروهای در فراجا فراهم کنند.
 
نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی و عضو هیئت رییسه و کمیسیون انرژی مجلس در پایان گفت: ریاست مجلس، هم رییس کمیسیون امور داخلی و شوراها و هم رئیس کمیسیون امنیت ملی را مامور کردند که گروهی را برای تحقیق و بررسی و پیگیری این حادثه نسبت به این قضیه گسیل کنند.
انتهای پیام/س
آخرین اخبار