آزادسازی ۲۲ هکتار از اراضی کشاورزی فردیس

مدیر جهاد کشاورزی فردیس اعلام کرد: ۲۲ هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان دیروز جمعه از ساخت و سازهای غیر مجاز آزاد سازی شد.
کد خبر: ۱۱۷۸۷۱۳
تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۲ 03 August 2024

به گزارش «تابناک البرز» امید شریفی افزود: تعدادی استخر ، محوطه ، آلاچیق ها و دیوارکشی ها در این اراضی با حکم قضایی تخریب شد.
وی بیان کرد: همچنین ۶ مورد انشعاب برق و گاز غیر مجاز با همکاری ادارات خدمات رسان در این اراضی قطع و جمع آوری شد.

مدیر جهاد کشاورزی فردیس افزود: بر اساس قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغی، هرگونه ساخت و ساز در خارج از محدوده قانونی شهرها و روستاها بدون اخذ مجوز از کمیسیون تبصره یک ماده یک قانون مذکور ممنوع می‌باشد و با متخلفان برابر قانون برخورد خواهد شد.

وی از مردم خواست از خرید املاک فاقد مجوز خودداری کرده و قبل از انجام معامله از مراجع ذیصلاح از جمله جهاد کشاورزی فردیس استعلام نمایند تا مورد سو استفاده افراد سودجو واقع نشوند و در صورت مشاهده هر گونه تغییر کاربری مراتب را از طریق سامانه ۱۳۱ حفاظت اراضی کشاورزی اطلاع بدهند.

آخرین اخبار