فرمانده سپاه امیرالمومنین (ع) استان ایلام؛

روابط عمومی ها همراه با مدیران پاسخگوی مطالبات رسانه ها باشند

فرمانده سپاه امیرالمومنین (ع) استان ایلام گفت : روابط عمومی ها باید همراه با مدیران پاسخگوی مطالبات رسانه ها باشند تا امید در جامعه تزریق شود و رسانه ها فارغ از هر گرایش فکری و جناحی برای پمپاژ امیدآفرینی در جامعه تولید محتوا کنند.
کد خبر: ۱۱۴۵۴۶۴
تاریخ انتشار: ۰۶ دی ۱۴۰۲ - ۱۰:۰۰ 27 December 2023

روابط عمومی ها همراه با مدیران پاسخگوی مطالبات رسانه ها باشند

به گزارش تابناک ایلام؛ سردار جمال شاکرمی در آیین افتتاحیه اولین رویداد رسانه ای جام امید استان ایلام بیان داشت : ا رویداد جام امید یک شروع و ظرفیت سازی بزرگ برای اعتلای استان ایلام است و بدون شک با هم افزایی رسانه ها، مدیران و روابط عمومی ها استان ایلام در بخش های مختلف توسعه خواهد یافت.

وی افزود : برای خنثی سازی هجمه های سیاه دشمن، همه دستگاه ها باید همراه دولت باشند و در این میان روابط عمومی ها و رسانه ها در کنار مدیران و مسئولان ادارات در تبیین و بیان عملکرد دولت و نظام به افکار عمومی نقش موثر دارند.

سردار شاکرمی مطرح کرد : بیداری رسانه ها با هر نگاه و تفکر سیاسی اجازه تحقق هجمه های سیاه دشمنان را نمی دهند و در آستانه انتخابات تلاش دشمنان کاهش مشارکت مردم در این همه پرسی سرنوشت ساز است و دشمن در سایه کم کاری و اهمال کاری های ما، در زمینه پمپاژ ناامیدی و فاصله بین مردم و نظام کارها و برنامه ریزی های زیادی انجام داده است.

وی ادامه داد : در دولت کار و کرامت زیرساخت های عمرانی و فنی استان ایلام در زمینه های مختلف نظیر یادمان های دفاع مقدس، اربعین، جاده سازی، محرومیت زدایی، بهسازی روستاها و مناطق دورافتاده و دیگر حوزه ها رشد و توسعه یافته است.

وی اظهار کرد : سپاه پاسداران به عنوان بازوی خدمات رسان نظام، همراه و همکار همه دولت ها بوده و در طرح ها و پروژه های دولت با هدف خدمات رسانی به عموم مردم به ویژه مناطق روستایی و عشایری و دورافتاده مشارکت دارد./ع

پیشرفت_ایران 

#پیشرفت_ایلام 

#جام_امید 

#گروه_رسانه_ای_تابناک 

 

بیشتر بخوانید:

آخرین اخبار