جهادگری هلال احمر استان در عرصه عمران و درمان

باید توجه داشت برخی افراد مسئول که خود را مدیر جهادی می‌دانند بی شک در حالی متوهمانه لقبی مقدس را به خود نسبت می‌دهند که حتی معنای واقعی آن را نمی دانند.
کد خبر: ۱۱۱۸۸۴۲
تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۴۰۲ - ۲۳:۳۸ 06 August 2023

تابناک ایلام، مجتبی قیطاسی :: امروزه مدیران ما برای رسیدن به پست ؛ مقام و یا ابقاء در جایگاه فعلی با استفاده از القاب انقلابی، جهادی و....اهداف سیاسی خود را پیش برده ،اما آیا این مدیران لیاقت به یدک کشیدن چنین القابی مقدسی را دارند و یا اینکه مهمترین ویژگی مدیریت جهادی که همان ایثارگری و داشتن روحیه از خود گذشتگی است  در آنها قرار دارد.

باید توجه داشت، برخی افراد مسئول که خود را مدیر جهادی می‌دانند بی شک در حالی متوهمانه لقبی مقدس را به خود نسبت می‌دهند، که حتی معنای واقعی آن را نمی دانند.

مدیر جهادی در فرهنگ دینی تنها یک نیت برای خدمت کردن دارد آن‌هم خداست. وی برای رضایت خداوند کار می‌کند نه اینکه چشمش به بالا دستی ها بوده تا خوش خدمتی را به روسای خود اثبات نماید.

می توان گفت مدیران جهادی، پرکار و تحول آفرین هستند در واقع در انجام وظایف سرعت عمل دارد و به بیت‌المال اهمیت داده و مناصب را بین دوستان و اقوام خود به حراج نمی‌گذارد.

در تیر ماه سال گذشته خبر انتصاب غلامرضا علیمحمدی به عنوان مدیرعامل جدید هلال احمر استان ایلام در فضای رسانه ای استان منعکس شد.

غلامرضا علیمحمدی شاید از محدود مدیران دراستان  ایلام بود که پس از انعکاس خبر انتصاب وی، قاطبه افکار عمومی و فضای منتقد و رسانه ای استان به پشتوانه شناخت قبلی از مدیریت جهادی ایشان بدون هیچگونه جبهه گیری به این انتصاب اعتماد کردند.

اعتمادی که یکسال عملکرد درخشان خود گواه آن است .مدیر جهادی هلال احمر در انجام وظایف به شهادت نگارنده ، عملگرایی وی شب و روز نشناخته تا جایی که رویاهای دست نیافته مدیران پشت میزنشین  را به واقعیت گره زده است.

هلال احمر استان ایلام از سال گذشته تا به امروز شاهد دستاورد های کوچک و بزرگی بوده که شاید خارج از حوصله باشد که به تک تک آنها بپردازیم، در ادامه به بیان دو مورد از آنها اکتفا می کنیم.

اول، ساخت و ساز به سبک هلال احمر ایلام است که شاید ثبت یک رکورد تازه در این حوزه به شمار رود که می‌توان در قالب توسعه و تجهیز پایگاه امداد و نجات شهدای قلاویزان مرز بین المللی مهران در ۶۵روز از آن نام برد.

مرحله دوم توسعه پایگاه امداد و نجات پایانه مرزی مهران با صرف اعتبار ۱۴۰ میلیارد ریال کار عملیاتی آن در ۵٠درجه گرمای سوزان مهران در ۱۰ خرداد ١۴٠٢ آغاز و ١۵ مرداد ماه ١۴٠٢ در مدت زمان ۶۵روز به پایان رسید و مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

این پروژه با عرصه 2000 متر و اعیان 1100 مترمربع به عنوان یکی ازمهمترین پروژه های امدادی جمعیت هلال احمر ، قرارگاه عملیاتی امدادی این جمعیت به عنوان مسئول کمیته امداد و نجات ومرکز ثقل و کانون فعالیت های امداد و نجات در پایانه مرزی مهران و محل استقرار کاروان امدادی ، بهداشتی و درمانی هلال احمر جهت اعزام به کشور عراق در ایام اربعین حسینی است.

مورد دوم که می‌توان به آن اشاره کرد داروخانه جدید جمعیت هلال احمر استان که در آستانه افتتاح است این داروخانه بزرگترین داروخانه استان و به عنوان دومین داروخانه بزرگ در غرب کشور از آن یاد می شود.

این داروخانه که به همت جهادگران هلال احمر استان و در راستای تامین به موقع داروهای مورد نیاز بیماران و جلوگیری از مراجعه هم استانی به دیگر استان برای تهیه دارو مورد نیاز، راه اندازی می شود.

این داروخانه به منظور تامین داروهای مورد نیاز بیماران خاص تا ۲۰ مرداد ماه سال جاری افتتاح خواهد شد که این اقدام هلال احمر به عنوان یک تحول بزرگ در حوزه درمان استان ایلام به شمار می رود که شایسته تقدیر است./م

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار