ساخت معبری جدید برای خروج بلوار شهیدان رضایی شهرک الهیه از بن بست

شهردار منطقه شش کرمانشاه از ساخت معبری جدید برای خروج بلوار شهیدان رضایی شهرک الهیه از بن بست خبر داد.
کد خبر: ۱۱۰۳۹۹۷
تاریخ انتشار: ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۴ 07 May 2023

ساخت معبری جدید برای خروج بلوار شهیدان رضایی شهرک الهیه از بن بست

به گزارش خبرگزاری تابناک کرمانشاه بهمن سوری شهردار منطقه شش کرمانشاه با اشاره به شروع عملیات اجرایی معبر گفت: این معبر جدید، بلوار شهیدان رضایی شهرک الهیه را از بن بست خارج کرده و آن را به شهرک ولایت متصل می‌کند.

وی افزود: این معبر از ورودی شهرک الهیه در محل بلوار شهیدان رضایی آغاز شده و به سمت بلوار بهرام آبادی در شهرک ولایت امتداد می‌یابد.

وی خاطرنشان کرد: این معبر ۳۰۰ متر طول دارد و عرض آن نیز ۳۵ متر است.

به گفته سوری هزینه اجرای این طرح حدود ۲۵ میلیارد تومان برآورد شده است.

وی خاطرنشان کرد: با راه اندازی این معبر ۲۵ هزار نفر بصورت مستقیم از مزایای آن بهره مند می‌شوند.

شهردار منطقه شش کرمانشاه خاطرنشان کرد: احداث این معبر مطالبه ۳۰ ساله مردم شهرک الهیه است که خوشبختانه با پیگیری‌های شهردار کرمانشاه اجرایی شده است.

سوری خاطرنشان کرد: با احداث این معبر جدای از خارج شدن شهرک الهیه از بن بست، اثرات مثبتی را در رفع گره‌های ترافیکی در شهرک‌های اطراف شاهد خواهیم بود.

آخرین اخبار