شیطان پرستان در نکا به دام افتادند

یک تور غیر مجاز در جنگل «پی‌رجه» نکا با نصب بنرهای شیطان‌پرستی و اعمال مجرمانه‌ای از قبیل شرب خمر، روابط نامشروع، رقص مختلط، کشف حجاب، دیگر موارد خلاف شرع و قانون داشتند و توسط پلیس امنیت اخلاقی دستگیر و پرونده‌ قضائی در این ارتباط تشکیل شده است
کد خبر: ۱۰۵۱۴۵۷
تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۲ 19 June 2022

به گزارش تابناک مازندران از روابط عمومی اداره کل دادگستری مازندران، حجت‌الاسلام محمدصادق اکبری با اشاره به دستگیری ۱۲۰ نفر از اعضای یک تور گردشگری غیرمجاز در شهرستان نکا، اظهار کرد: مردم استان شهید پرور، ولایی و پایبند به ارزش‌های اسلامی هستند. 

شیطان پرستان در نکا بدام افتادند
 

وی گفت: توقع مردم استان حفظ شعائر و ارزش‌های اسلامی و مبارزه با هرگونه هنجارشکنی و قانون‌گریزی است براین اساس دادگستری استان در خصوص شناسایی و برخورد با ریشه‌های ترویج ناهنجاری‌های اخلاقی و اجتماعی در جامعه کمک و یاور دستگاه‌های مرتبط است.

رئیس کل دادگستری مازندران خاطر نشان کرد: ساماندهی تورهای گردشگری در دستور کار معاونت پیشگیری از وقوع جرم استان قرار داشته و اعضای این تور در جنگل «پی‌رجه» نکا با نصب بنرهای شیطان‌پرستی و اعمال مجرمانه‌ای از قبیل شرب خمر، روابط نامشروع، رقص مختلط، کشف حجاب، دیگر موارد خلاف شرع و قانون داشتند و توسط پلیس امنیت اخلاقی دستگیر و پرونده‌ قضائی در این ارتباط تشکیل شده است.

وی اضافه کرد: دستگاه قضا با افرادی که بدون توجه به ارزش‌های اخلاقی،فرهنگ بومی منطقه‌ای و اصول گردشگری به دنبال ابتذال در قالب اجرای این تورها باشند برخورد قانونی انجام می‌دهد 

 

 

 

 

آخرین اخبار