به گزارش تابناک مرکزی،«محمد زاهدی افزود: انواع محصولات بهاره از جمله آفتابگردان، کنجد، سیب زمینی، ذرت علوفهای، چغندر علوفهای، پیاز، سیر، گوجه فرنگی، پنبه، چغندر قند و انواع سبزیجات در این اراضی کشت شده است.
وی ادامه داد: ۱۳ هزار هکتار این اراضی در شهرستان اراک، ۱۲ هزار هکتار در شهرستان ساوه، هشت هزار و ۵۰۰ هکتار شهرستان خنداب، هشت هزار و ۲۰۰ هکتار شهرستان شازند، هفت هزار و ۳۰۰ هکتار شهرستان خمین و ۶ هزار و ۶۰۰ هکتار در شهرستان زرندیه و بقیه در سایر شهرستانهای استان مرکزی زیر کشت محصولات رفته است. معاون بهبود تولیدات گیاهی جهادکشاورزی استان مرکزی گفت: کشت بهاره از اوایل اردیبهشت ماه در این استان آغاز و تا پانزدهم مردادماه ادامه مییابد.
زاهدی، کاهش مصرف و افزایش بهرهوری آب کشاورزی را از اولویتهای سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی عنوان کرد و افزود: اجرای طرح کشاورزی حفاظتی، توسعه آبیاری تیپ، توسعه سامانه آبیاری نوین، بهره گیری از کودها و نهادههای برای افزایش توان گیاه در برابر تنش خشکی و انجام اقدامات ترویجی از جمله اقدامات این سازمان برای کاهش مصرف آب کشاورزی در استان است.
وی ادامه داد: چهار میلیارد ریال کمک حمایتی برای توسعه سامانه آبیاری تیپ و بهرهگیری از کودهای ریزمغذی برای مقابله با خشکسالی و افزایش بهرهوری آب کشاورزی در کشت بهاره امسال در اختیار کشاورزان قرار گرفت.