معاون توسعه و منابع انسانی سازمان عشایری ؛
معاون توسعه و منابع انسانی سازمان عشایری گفت: در حال حاضر سالانه ۲۰۰ هزار تن گوشت قرمز توسط عشایر تولید می‌شود.
کد خبر: ۹۱۱۰۳۸
تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۹ - ۱۸:۰۰ 21 October 2020

به گزارش تابناک ایلام، بهرام میراخورلی با اشاره به اینکه ۲۵ درصد گوشت قرمز مورد نیاز کشور توسط جامعه عشایر تأمین می‌شود، تصریح کرد: برنامه‌هایی برای افزایش میزان تولید گوشت در دست اقدام است.

معاون توسعه و منابع انسانی سازمان عشایری با اشاره به اجرای پروژه تکمیل زنجیره گوشت قرمز در کشور توسط سازمان امور عشایری، گفت: در این پروژه تسهیلات کم‌بهره به مقدار نیاز برای هر رأس بره، ۵ میلیون ریال به صورت علوفه و کنستانتره در اختیار عشایر قرار داده می‌شود.

وی گفت: با اجرای این طرح و برنامه‌ریزی برای افزایش میزان تولید با کمک عشایر واردات گوشت قرمز حذف می‌شود.

میراخورلی با بیان اینکه یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت جامعه عشایری کشور است که ۱.۸ درصد کل جمعیت کشور را تشکیل می‌دهند، گفت: عشایر کشور دارای ۲۴ میلیون رأس دام هستند.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار