برنج کاران فارس، شغل آبا و اجدادی خود را برای کسب درآمد خوب و گذران زندگی، همین روش می‌دانند که در پاسخ به آنان برخی مسئولان پیشنهاد کشت پسته و زعفران به عنوان کشت جایگزین داده‌اند، اشتیاق همیشگی و دیرینه مردم به مصرف برنج محلی استان فارس، شالیکاران این استان را به کشت پررنج برنج ترغیب کرده و می‌کند. خشکسالی در سال‌های گذشته هم نتوانسته شالیکاران را از کشت این محصول که آن را معیشت نسل اندر نسل خود می‌دانند، باز دارد. برنج «چمپا»، یکی از معروف ترین نوع برنج هست که در این منطقه کشت می‌شود. این نوع برنج که از لحاظ عطر و طعم از کیفیت مطلوبی برخوردار است به شهرستان‌های اطراف صادر می‌شود. مناطق رودبال و شهر «ایج» در شهرستان استهبان از مناطق عمده تولید محصول برنج هستند، که در فاصله ۲۳۰ کیلومتری جنوب شرقی شیراز قرار دارد./محمدرضا دهداری
کد خبر: ۸۷۲۰۵۴
تاریخ انتشار: ۱۷ تير ۱۳۹۹ - ۰۸:۳۰ 07 July 2020
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* captcha:
آخرین اخبار