برنج‌کاران مازندرانی سالانه طی سه مرحله مزارع جلگه‌ای خود را زیر کشت برنج می‌برند، مرحله اول که از اواخر اسفند شروع می‌شود، آماده‌سازی مزارع و خزانه‌گیری برنج است، و بعد از آن نوبت به مرحله دوم یعنی کاشت بذر یا همان «نشاء» در کل زمین می‌رسد، مرحله سوم هم برداشت محصول در ماه شهریور انجام می‌شود.
کد خبر: ۸۵۱۱۳۴
تاریخ انتشار: ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۰ 17 May 2020

نزدیک به یک دهه است که شاهد مکانیزه‌شدن صنعت کشاورزی و به دنبال آن کاهش زمان و هزینه‌های اجرایی کاشت و برداشت برنج در مازندران هستیم، اما هنوز عده‌ی زیادی از برنج‌کاران مازنی هیچ اعتقادی به مکانیزه‌شدن کشاورزی پیدا نکرده‌اند و به شکل کاملاً سنتی و با همان اسلوب قدیمی و همیشگی توسط نیروی انسانی و با متحمل‌شدن هزینه‌ای چند برابر بیشتر، نشاء برنج را انجام می‌دهند.

 
 
 /ح
 
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* captcha:
آخرین اخبار