به گزارش تابناک ایلام، مهتاب شاهماری اظهار داشت: به مناسبت هفته سلامت نمایشگاه توانمندیهای غذایی استان ایلام برپا شد.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی ایلام گفت: تبادل اطلاعات و ارتقای سطح علمی بازدیدکنندگان و معرفی محصولات غذایی تولید شده در استان ایلام از اهداف برپایی این نمایشگاه است.
وی ادامه داد: معمولان محصولات تولیدی که موفق به دریافت پروانه بهداشتی شده در این نمایشگاه برای معرفی به مردم به نمایش گذاشته شده است.
این مسؤول با اشاره به حضور 25 واحد تولیدی و کارگاه در این نمایشگاه اضافه کرد: این نمایشگاه به مدت پنج روز و در دو نوبت صبح و بعد از ظهر پذیرای بازدیدکنندگان است.
شاهماری تصریح کرد: 116 محصولی که پروانه بهداشتی از معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی دریافت کردهاند در این نمایشگاه به نمایبش گذاشته شده است.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی ایلام گفت: در غرفه سازمان جهاد کشاورزی استان ایلام نیز توانمندیهای زنان روستایی به نمایش گذاشته شده است.
فارس