فرماندار ملکشاهی گفت: به منظور ساماندهی کشتار غیر مجاز دام ، کشتارگاه سنتی این شهرستان از نظر کمی ، کیفی و بهداشتی استاندارد می شود.
کد خبر: ۵۳۴۵۸۲
تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۳۹۶ - ۲۰:۴۷ 05 December 2017
به گزارش تابناک ایلام؛ اسد قاسمی روز سه شنبه در حاشیه بازدید از کشتارگاه سنتی شهرستان  اظهار کرد: این کشتارگاه سنتی باید مطابق استانداردهای بهداشتی قرار گرفته و موارد غیر بهداشتی آن هر چه زودتر رفع شود.
 
وی تاکید کرد: با توجه به تعداد قابل توجه کشتار روزانه دام در سطح شهرستان نیاز به توسعه کشتارگاه به لحاظ توسعه فضای ساختمانی و امکانات قصابی ضروری است.
 
فرماندار ملکشاهی افزود: کشتارگاه سنتی کنونی باید هر چه زودتر به امکانات گرمایشی ، سرمایشی و وسایل و امکانات مورد نیاز مجهز شود.
 
قاسمی بر نظارت کارشناسان دامپزشکی و شبکه بهداشت به صورت روزانه و دائمی بر فرایند ذبح و کشتار دام تأکید کرد و یادآور شد: باید گوشت مصرفی مردم عاری از هرگونه ناقل های بیماری زا باشد.
 
وی یاداور شد: 35 واحد قصابی فعال شهرستان طی یکسال گذشته از طریق دستگاههای متولی تحت آموزش برنامه های مختلفی از جمله بهداشت دام و عرضه گوشت قرار گرفته اند.
گفتنی است ظرفیت کشتارگاه سنتی ملکشاهی روزانه ۵۰ راس دام سبک است.

 
 
 
ایرنا
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار