فرماندار دهلران کیفیت گندم و آرد، مهارت کارگران نانوایی‌ها و بهسازی و نوسازی ماشین‌آلات پخت نان را از عوامل جدی در ارتقاء کیفیت نان دانست و گفت: روند بهبود کیفیت نان باید گام‌به گام دنبال شود.
کد خبر: ۵۱۲۷۰
تاریخ انتشار: ۰۱ تير ۱۳۹۴ - ۱۶:۰۵ 22 June 2015
فرماندار دهلران کیفیت گندم و آرد، مهارت کارگران نانوایی‌ها و بهسازی و نوسازی ماشین‌آلات پخت نان را از عوامل جدی در ارتقاء کیفیت نان دانست و گفت: روند بهبود کیفیت نان باید گام‌به گام دنبال شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، منطقه ایلام «امیدعلی سبزی» در نشست با بازرسان صنعت، معدن و تجارت و اصناف و نماینده غله دهلران اظهار کرد:بازرسان با گشت‌های مشترک، نظارت جدی، هدفمند و مستمر بر نانوایی‌ها در جهت بهبود کیفیت نان مد نظر داشته باشند.

وی افزود: با توجه به اهمیت نان در زنجیره غذایی خانوارها نیاز است، روند بهبود کیفیت نان گام به گام دنبال شود.

فرماندار دهلران کیفیت گندم و آرد، مهارت کارگران نانوایی‌ها و بهسازی و نوسازی ماشین‌آلات پخت نان را از عوامل جدی در ارتقاء کیفیت نان دانست و گفت: آموزش کارگران نانوایی‌ها باید به جد دنبال شود.

سبزیبا تأکید بر نظارت‌ها برای بهبود کیفیت نان تصریح کرد: در سه ماهه اول سال جاری 450 مورد بازرسی از نانوایی‌های شهرستان انجام شد.

وی با بیان اینکه در این بازرسی‌ها20 نانوایی متخلف شناسایی و به مبلغ 44 میلیون و 600 هزار ریال جریمه شدند عنوان کرد: عمده تخلفات این نانوایی‌هاکم‌فروشی و تعطیلی خود سرانهاست


اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار