به گزارش تابناک ایلام؛رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام در حاشیه افتتاح این نمایشگاه به خبرنگار
گفت: در این نمایشگاه چراغ راهنمایی
مصرف کننده در خصوص میزان کالری، چربی، قند، نمک و دیگر املاح و افزودنی
های به کار رفته در تولید فرآورده نهایی بر روی جلد یا بسته کالای تولیدی
نصب شده است.
وی گفت: نکته حائز اهمیت اینکه تمام محصولات عرضه شده در
این نمایشگاه با برندهای ثبت شده مختص استان ایلام با هدف بازاریابی، تجاری
سازی و معرفی برندهای خود در بازارهای داخل استان، دیگر نقاط کشور و حتی
بازارهای منطقه ای و بین المللی حضور دارند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی
ایلام اظهار کرد: در این نمایشگاه علاوه بر ارائه توانمندی های استان
ایلام در زمینه صنایع غذایی و تولید محصولاتی با کیفیت و سالم ، خدماتی چون
مشاوره رایگان تغذیه ای و بهداشتی به بازدیدکنندگان داده می شود.
محصولاتی چون آرد غنی شده، بسکویت، کنسرو، ترشی و شوری جات،
تافی، آبنبات، انواع نان های سبوس دار، سبزی ضد عفونی و بسته بندی شده، عسل
خالص، روغن حیوانی و کلوچه های محلی مانند بژی برساق، کاک، نان خرمایی،
نان برنجی از جمله محصول های ارائه شده در نمایشگاه تخصصی صنایع غذایی
استان ایلام است./م