وي میانگین برداشت بامیه را در هر هکتار در شهرستان را پنج تن عنوان کرد و افزود: سطح زیر کشت محصول نسبت به سال زراعی گذشته تغییری نداشته است.
عارف اظهار كرد: برداشت باميه در شهرستان مهران بهتدریج از اواخر ارديبهشت ماه آغاز و تا مهرماه ادامه دارد.
وي با اشاره به مناطق عمده کشت بامیه خاطر نشان کرد: این محصول بومی مناطق گرم آسیا است و در مناطق جنوبی کشورمان بیشتر به کشت آن مبادرت میکنند.
کارشناسان علوم غذایی معتقدند: این ماده دارای ویتامین های A،B و C است و منبعی سرشار از کلسیم است و سبب تقویت اعصاب و بینایی می شود./ف