مدیرکل دامپزشکی ایلام اظهار کرد :مصرف کنندگان گوشت خام مورد نیاز خود را از قصابی‌ها و مراکز مجاز مورد تایید دامپزشکی خریداری کنند.
کد خبر: ۱۱۰۵۴۳۶
تاریخ انتشار: ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۹:۰۰ 16 May 2023

به گزارش تابناک ایلام؛ یونس احمدی گفت : عموم کسانی که با گوشت خام یا دام زنده در ارتباط هستند اعم از زنان خانه دار، قصاب، دامدار، دامپزشک، غذاخوری‌ها و کارگران کشتارگاه باید برای حفظ سلامتی خود و جلوگیری از ورود ویروس تب کریمه کنگو به بدن از دستکش استفاده کنند. 

وی افزود :گوشت خام قرمز قبل از مصرف باید حداقل ۲۴ ساعت و جگر و سایر آلایش‌های دامی نیز ۴۸ ساعت در یخچال نگهداری و سپس مصرف شوند. 

وی ادامه داد : تب کریمه کنگو از ویروس حشره ناقل کنه به دام و سپس به انسان منتقل می‌شود و علائمی نظیر تهوع، تب شدید و درد مفاصل دارد.

احمدی افزود :تاکنون مواردی از وجود تب کریمه کنگو در میان احشام استان ایلام مشاهده و گزارش نشده است. /ع

 

بیشتر بخوانید:

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار