مدیرکل میراث فرهنگی ایلام؛
مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: باتوجه به فرا رسیدن ماه مبارک رمضان ارائه غذا به مسافران نوروزی باید در فضاهای سرپوشیده و با رعایت شان ماه رمضان انجام بگیرد.
کد خبر: ۱۰۹۷۸۱۷
تاریخ انتشار: ۰۴ فروردين ۱۴۰۲ - ۰۸:۳۳ 24 March 2023

به گزارش تابناک ایلام؛ فرزاد شریفی روز پنجشنبه اظهار کرد: در راستای حفظ شان ماه مبارک رمضان و نیز رعایت حال گردشگران و مسافران نوروزی اماکن پخت و توزیع غذا با اخذ مجوز باید فعالیت کنند.

وی افزود: به همه اماکن عرضه غذا نظیر هتل، مهمان‌پذیر، مجتمع‌های بین راهی، نوروزگاه و نمایشگاه‌های سوغات محلی و سیاه‌چادرهای دایر شده در این اماکن بخشنامه‌های پذیرایی از گردشگران نوروزی ابلاغ شده است.

شریفی یادآور شد: این اماکن تحت نظارت ستاد خدمات سفرهای نوروزی مکلف شده‌اند مواد غذایی سنتی استان ایلام را در فضاهای محصور و بسته و دور از انظار عمومی به گردشگران ارائه دهند.

وی تاکید کرد: گروه‌های نظارت و بازرسی به صورت میدانی از این اماکن بازدید می‌کنند و با هرگونه تخلف مشاهده شده در این زمینه برخورد جدی خواهد شد./م

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار