به گزارش تابناک ایلام ؛ مهناز همتی اظهار داشت : به منظور کنترل بر کیفیت پخت نان شهرستان ایلام ، بازرسان این اداره کل در قالب گشت های مشترک با حضور نماینده های ادارات مختلف از نانوایی های این شهرستان بازرسی و نظارت به عمل آوردند.
وی اضافه کرد: هدف از اجرای طرح بازرسی از نانوایی ها، بررسی تناسب آرد مصرفی با نوع نان در حال پخت، کیفیت آردهای نانوایی و وضعیت سبوس مورد مصرف در نانوایی ها (از نظر دارا بودن پروانه های بهداشتی، نوع سبوس مورد مصرف و اختلاط آن با آرد)، نمک، وزن چانه ها، کالیبرسیون ترازوهای موجود در نانوایی ها و سایر افزودنی های مورد استفاده در پخت نان می باشد.
در حاشیه این بازرسی ها وضعیت بهداشت فردی کارکنان و بهداشت محیط نانوایی ها نیز کنترل شد./م
بیشتر بخوانید: |